Osaamista purkutöihin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

EP Athen Oy toteuttaa purkutyöt pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Meillä on pitkä, jo yli 20 vuoden kokemus alalta. Teemme sekä pienet että suuret purkutyöt alusta loppuun saakka kustannustehokkaasti ja ympäristöä kunnioittaen. Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä, ja tarvittaessa toimimme myös aliurakoitsijana.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää purkupalveluistamme! 

Kokonaisvaltaista purku- ja kierrätyspalvelua

Hoidamme purkuja mielellämme kokonaisurakoina, mutta tarvittaessa saat meistä myös osaavan aliurakoitsijan. Olemme purkaneet monenlaisia asuintaloja ja muita rakennuksia sekä yksityisille kotitalouksille että esimerkiksi yrityksille.

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa purkutyön suunnittelun, purkutyöt ja purkujätteen lajittelun asianmukaisella tavalla. Voit luottaa siihen, että työn päätyttyä ympäristö on siisti ja puhdas. Neuvomme myös mielellämme purkutöihin ja purkujätteen kierrätykseen liittyvissä asioissa. 

Vaihtolavat kuljetuksella

Voit vuokrata meiltä omalla purkutyömaallasi tai muissa urakoissa tarvitsemasi vaihtolavat. Vuokraamme eri kokoisia siirtolavoja. Vuokrahinta sisältää nopeat ja luotettavat kuljetukset pääkaupunkiseudulle ja muualle Uudenmaan alueelle. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Maanrakennus ja maansiirrot saman katon alta

Purku- ja kierrätyspalveluiden lisäksi saat meiltä maanrakennus- ja maansiirtopalvelut kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Halutessasi voit tilata meiltä auton tai traktorin itsenäistä maansiirtoprojektiasi varten. Lue lisää maanrakennuspalveluistamme.

Maanrakennus ja maansiirrot