Kierrätyspalvelut asiantuntijalta Loviisasta koko Etelä-Suomeen

Ota yhteyttä kierrätyksestä

EP Athen tarjoaa kierrätyspalvelut Loviisasta Uudenmaan ja koko Etelä-Suomen alueelle. Osaava ja ammattitaitoinen palvelumme on tulos yli 20 vuoden kokemuksesta purku-, kierrätys- ja maansiirtoalalta. Toteutamme pienet ja suuret purkutyöt alusta loppuun, kustannustehokkaasti sekä ympäristöystävällisiä arvoja kunnioittaen.

Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Loviisassa, Uudellamaalla, Itä-Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, sekä laajemmin koko Etelä-Suomessa, aina asiakkaan ja projektin tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Pyrimme aina tarjoamaan joustavaa palvelua, ja toteutamme myös aliurakointia.

Purku- ja kierrätyspalvelut

Hoidamme erilaiset purkutyöt sekä lajittelemme purkutyön tuloksena syntyvät jätteet asianmukaisesti ja kustannustehokkaasti. Palveluihimme kuuluu monenlaiset talojen ja rakennusten purkutyöt, jotka toteutamme kokonaisurakointina alusta loppuun.


Suunnittelemme kanssasi purkutyön ja neuvomme erinäisissä purkuun ja kierrätykseen liittyvissä kysymyksissä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 

Toteutamme purkutyöt tehokkaasti ja sinulle vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Lajittelemme purkujätteet oikeisiin jakeisiin jo suoraan purkuhetkellä, ja voit luottaa siihen että työn päätyttyä ympäristö on siisti ja puhdas. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on laaja tietämys purku- ja kierrätystöistä, ja se näkyy lopputuloksessa.

Maanrakennus ja maansiirto

Purku- ja kierrätyspalveluiden lisäksi tarjoamme laadukkaat ja ammattitaitoiset maanrakennus- ja maansiirtopalvelut kilpailukykyiseen hintaan Loviisan ja koko Etelä-Suomen alueella. Toteutamme nämä projektit joustavasti aliurakointina sopimuskumppaneidemme kanssa. 


Suoritamme kaikki maanrakennustyöt nykyaikaisella kalustollamme kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Sinulla on myös mahdollisuus tilata meiltä joko auto tai traktori juuri sinun maansiirtoprojektisi tarpeisiin. Kalustostamme löytyy erikokoisia koneita kaivureista kuorma-autoihin ja traktoreihin.

Siirto- ja vaihtolavojen vuokrausta sekä maa-ainekset

Kokonaisvaltaisiin palveluihimme kuuluu myös esimerkiksi vaihtolavojen vuokraus. Vuokraamme erikokoisia siirtolavoja nopealla ja luotettavalla toimituksella Loviisasta koko Etelä-Suomen alueelle. Lisäksi saat tilattua kauttamme murskeet, sepelit ja mullat maanrakennusta varten edullisella ja joutuisalla kuljetuksella.

EP Athen Oy:llä on tiliasiakkuus monen eri yhteistyökumppanin kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota juuri sinulle sopivat maa-ainekset. Hoidamme myös kiinteistöjen talvikunnossapitoa kotitalouksille ja yrityksille.

Ota yhteyttä kierrätyspalveluista -kuvake

Purkutyöt ja kierrätyspalvelut laadukkaasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä