Maanrakennus uudenaikaisella kalustolla Loviisasta koko Etelä-Suomeen

Ota yhteyttä maanrakentajaan

EP Athen Oy toteuttaa monipuolisesti ja laadukkaasti erilaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt Loviisan, Uudenmaan sekä laajemmin koko Etelä-Suomen alueella. Palvelumme ovat tarkoitettu niin yksityisille kuin yrityksille, ja hoidamme joustavasti niin suuret kuin pienetkin projektit.

Maanrakennustöissä koneisto on tärkeässä roolissa – laadukkaalla koneistolla syntyy laadukasta jälkeä. Käytössämme on monipuolinen ja ympäristöystävällinen kalusto, jolla vaativammatkin maanrakennusurakat hoituvat vaivattomasti. Ammattitaidon ja erikoisosaamisemme lisäksi asianmukainen ja laadukas kalustomme takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen maanrakennushankkeellesi.

Monipuolinen kalustomme

Monipuolisen ja laadukkaan kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan hyvin erilaisia purku-, maanrakennus- ja maansiirtotöitä. Kokemuksemme ja kalustomme ansiosta osaamme räätälöidä juuri sinulle tai yrityksellesi sopivat ratkaisut. 


Kalustomme koostuu erikokoisista koneista, joilla hoituvat niin isot kuin pienet maanrakennusurakat. Suurin osa työkoneistamme on Caterpillareita, ja koko kalustomme on uudenaikaista, ainoastaan muutaman vuoden takaista. Kalustoomme kuuluu muun muassa kaivureita, kuorma-autoja, traktoreita sekä pyöräalustainen kaivinkone.

Maansiirtotöihin sinulla on mahdollisuus tilata meiltä urakkaan sopiva auto tai traktori. Meiltä löytyy erilaisten maa-ainesten, kuten kiviaineksen ja mullan, kuljettamiseen sopivat ajoneuvot.

Kalustoomme on lisäksi saatavilla paljon erilaisia lisävarusteita, joiden avulla pystymme räätälöimään koneemme juuri sinun maanrakennusprojektisi vaatimalla tavalla. Maanrakennuksessa hyödynnettävien koneiden lisäksi käytössämme on erilaisia purkutöihin soveltuvia lisävarusteita.

Ekologisuus perusarvona

Laadun, tehokkuuden ja uudenaikaisuuden lisäksi kiinnitämme huomiota kalustomme ympäristöystävällisyyteen. Ekologisuus on meille tärkeä perusarvo, jonka haluamme heijastuvan myös käyttämässämme koneistossa. Satsaamme kestävään kalustoon, jolloin sen rikko on pientä ja käyttöikä pitkä. Ekologisuuden lisäksi tämä takaa sen, ettei toteuttamiimme urakoihin tule keskeytyksiä rikkinäisten koneiden vuoksi ja työt etenevät sujuvasti. 

Kalustomme tukee parhaita mahdollisia kierrätyskäytäntöjä sekä kustannustehokkuutta kaikissa purku- ja maanrakennustöissä.

Ota yhteyttä maanrakennuksesta -kuvake

Maanrakennus ja maansiirto laadukkaasti ja kestävästi Loviisasta.

Ota yhteyttä